Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 iulie 2010

things you need to know about make up-part 2-fata rotunda


Ah ce imi place toata faza cu "part 1",part 2" .Ma amuza teribil ,nu stiu de ce :)) Ok si acum sa revenim la lucruri mai serioase.


Fata rotunda
Pentru a corecta forma rotunda a fetei elementul cheie ,dupa parerea mea,este blush-ul.El ne ajuta sa alungim un pic fata sa o facem mai ovala.Asadar ,bineinteles ca si in oricare machiaj trebuie sa aplicam fondul de ten ,de data asta avem nevoie de 2 nuante-una mai deschisa si una mai inchisa. Cea deschisa este aplicata pe toata fata,mai putin de-alungul tamplelor si a maxilarului unde va fi aplicata nuanta mai inchisa,in felul acesta vom subtia fata.Nuantele trebuie sa fie cat mai estompate. Trebuie sa scoatem in evidenta ochii si gura ,pentru a atrage atentia asupra lor, aplicam o pudra deschisa sub ochiilor si in jurul gurii -aveti grija sa nu folositi o pudra prea deschisa ,sa nu apara o diferenta mare cu restul pielii, o pudra cu o nunta mai deschisa decat ce folositi deobicei,maxim 2.Blush -ul trebuie aplicat in forma diagonala, dinspre osul obrajilor spre tample.
Sa nu uitam de sprancene, nu vrem sprancene rotunde pe o fata rotunda.Ele trebuie sa aiba o forma alungita.Trebuie sa atragem atentia spre centrul fetei-ochi,nas,gura -cat mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu